Om Aaskov Murer og Byggefirma

Som byggefirma udfører vi opgaver i Kolding, Vejle, Fredericia, Middelfart og i Midt- & Sønderjylland

En håndværksvirksomhed med traditioner

Aaskov Byggefirmas historie strækker sig helt tilbage til forrige århundrede. Oprindeligt blev virksomheden etableret omkring år 1880, og i dag ejes og ledes den af femte generation, som er Jakob Aaskov.

Stadig familieejet Byggefirma

Gennem de seneste 35 år har Kjeld Aaskov drevet virksomheden under navnet Murermester Kjeld Aaskov.

Januar 2011 skiftede firmaet navn til Aaskov Byggefirma og blev ledet af både Kjeld Aaskov og sønnen Jakob Aaskov. Jakob er udover at være uddannet murer, også bygningskonstruktør. I 2013 udtrådte Kjeld af ledelsen, men arbejder stadig som hidtil i virksomheden.

Jakob Aaskov bringer masser af erfaring og viden med sig fra tidligere stillinger, som blandt andet projektleder i flere store og mellemstore virksomheder. 

Virksomheden drives fortsat efter de oprindelige principper om håndværk i høj kvalitet. I dag består virksomheden af et erfarent og stabilt team på ni medarbejdere, der hver især har ansvaret for egne arbejdsområder.

Aaskov Byggefirma er kendt for sin gode kvalitet og arbejder som oftest med en række faste samarbejdspartnere, hvor netop kvaliteten er en afgørende faktor. Vores opgaver spænder vidt, og vi løser opgaver som inkluderer alt fra småreparationer til opførsel af større fabriksbygninger.´

Læs mere om nogle af vores kompetencer:

Byggeprojekter som vi har været en del, enten som fag- eller hovedentreprise​

​Teglvænget 53

Vonsild 6000 Kolding

Telefon: 30 30 90 63

E-mail: ja@aaskovbyg.dk

Fakturaadresse: faktura@aaskovbyg.dk

Nyheder
10-06-2016
Ny Rema1000 i Dybbøl Vi har vundet en hovedentreprise på en ny Rema1000 i Dybbøl...​ ​
Læs mere...
Velkommen...
25-08-2015
Kontakt os på 3030 9063 ...
Læs mere...

Aaskov Byggefirma

Teglvænget 53, Vonsild

6000 Kolding

Aaskov Byggefirma

Toften 32

6780 Skærbæk

 

Jakob: 30 30 90 63

E-mail: ​ja@aaskovbyg.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.