Erhvervsbyggeri efter dine behov

Erhvervsbyggeri i Kolding, Vejle og Fredericia

Skal vi stå for byggeriet af jeres nye firmadomicil? Som erfarne entreprenører inden for erhvervsbyggeri ved vi, at der er mange parametre i spil. Herunder spiller både budget, og dermed prisen, en rolle for dig som kunde.

Aaskov Byggefirma er beliggende i Kolding, men har også mange kunder fra blandt andet Vejle og Fredericia samt resten af landet.

​Man skal naturligvis aldrig gå på kompromis med kvaliteten på grund af dette. Vi har derfor fokus på altid, at levere dig det optimale butiks- eller detailbyggeri til tiden, og til den rigtige pris.

​Som specialister i erhvervsbyggeri, har vi erfaring fra mange virksomheder, som gennem tiden, alle har haft særlige krav og forventninger til et nybyggeri. Vi er stærke inden for erhverv- og domicilbyggeri og ved derfor også, hvor vigtigt det er, at erhvervsbyggeri tilpasses unikt til virksomhedens behov. Derfor tilbyder vi både totalentreprise, hovedentreprise og fagentreprise.

​Troværdighed og ekspertise i erhvervsbyggeri

​Erhvervsbyggerier kan have mange formål og kriterier. Vi sikrer, at dit byggeri lever op til de seneste standarder inden for byggeri til den moderne industri og erhverv. Vi har i processen fuld fokus på dine kundespecifikke behov.

​Som erfarne e​ntreprenører inden for erhvervsbyggeri ved vi, at der er mange parametre i spil. Herunder spiller både budget, og dermed prisen, en rolle for dig som kunde. Man skal naturligvis aldrig gå på kompromis med kvaliteten på grund af dette.

Vi har derfor fokus på altid, at levere dig det optimale butiks- eller detailbyggeri til tiden, og til den rigtige pris.

​Du kan med fordel benytte vores ekspertise, når det kommer til erhvervsbyggeri. Vi rådgiver dig gerne om den bedste løsning. Se også nogle eksempler på vores erhvervskunder herunder.

​Kontorbyggeri – med eller uden tilknytning til lager- eller produktionshal

​Der bygges i dag større detailbutikker end nogensinde og detailkæderne har fuld fokus på kundernes indkøbsoplevelse. Når man skal bygge en ny butik, skal den danne rammerne for dine kunders indkøbsoplevelse. Det er nemlig påvist, at nye store butikker omsætter bedre end gamle, små butikker.

​Tænk derfor på Aaskov Byggefirma, næste gang du står over for et projekt med erhvervsbyggeri. Vi varetager hele entrepriser både på industribyggeri og privat.

​Kontakt os for at få hjælp

​Vi opfordrer dig til at kontakte os på telefon 30 30 90 63, eller på mail ja@aaskovbyg.dk, for at høre mere om erhvervsbyggeri priser eller for at tage en uforpligtende samtale omkring dit kommende projekt for erhvervsbyggeri.

Aaskov Byggefirma

Olaf Ryes Gade 7K 1. sal, 6000 Kolding
CVR: 33361416
Følg os på Facebook

Jakob Aaskov
Tlf: 30 30 90 63
E-mail: ja@aaskovbyg.dk

Fakturaadresse
faktura@aaskovbyg.dk