Totalentreprise erhvervsbygninger

Her hos Aaskov Byggefirma i Kolding, er vi stolte af at have varetaget totalentrepriser i hele landet. Selvom vi arbejder i hele landet, har vi dog størstedelen af vores kunder i Aarhus, Esbjerg og hele Midtjylland i mellem. 

Med udgangspunkt i egne stærke faglige kompetencer, kan vi løse enhver totalentreprise vedrørende virksomheder, herunder:

  • Detailbutikker
  • Produktionsfaciliteter
  • Domicil og kontor
  • Lager og spedition
  • Sportsfaciliteter
  • Bilhuse og værksteder

Totalentreprise indenfor erhvervsbyggeri

​Jakob Aaskov, indehaver af Aaskov Byggefirma, er udover at være håndværksuddannet, også uddannet bygningskonstruktør. Med udgangspunkt i denne faglige baggrund, og den store håndværksmæssige viden internt i virksomheden, udfører Aaskov Byggefirma totalentrepriser indenfor erhvervsbyggeri.

Vi løser opgaver for flere detailbutikker, der ønsker ny placering, eller blot en ny butik på eksisterende grund, renovering af bygninger og tilbygninger.

Aaskov Byggefirma udfører alle dele af entreprisen. Vi leverer selv alt murer-, støbe- og fundamentarbejde.

Vi har desuden faste samarbejdspartnere inden for alle andre faggrupper, når vi udfører totalentreprise, hvilket inkluderer tømrere, elektrikere, VVS’ere, murere og andre faggrupper. Vi kan også nøjes med at varetage fagentreprisen vedrørende murer- og støbearbejde.

Kontakt os for prisoverslag på din næste totalentreprise

​Med en totalentreprise fra Aaskov Byggefirma får du en erhvervsbygning, i høj kvalitet.

Vi udarbejder gerne både et uforpligtende prisoverslag eller et tilbud på et nyt erhvervsbyggeri. Ring til os på telefon 30 30 90 63 for at høre nærmere, eller skriv til vores e-mail ja@aaskovbyg.dk for forespørgsler vedrørende totalentreprise eller andet forefindende byggearbejde.

​Teglvænget 53

Vonsild 6000 Kolding

Telefon: 30 30 90 63

E-mail: ja@aaskovbyg.dk

Fakturaadresse: faktura@aaskovbyg.dk

Velkommen...
13-09-2017
Kontakt os på 3030 9063 ...
Læs mere...
Nyheder
12-09-2017
Så er vi i jorden i Asnæs. En ny Jem & Fix butik vil stå klar i foråret 2018 ​
Læs mere...

Aaskov Byggefirma

Teglvænget 53, Vonsild

6000 Kolding

 

Jakob: 30 30 90 63

E-mail: ​ja@aaskovbyg.dk