Totalentreprise fra bolig til lagerhal

Her hos Aaskov Byggefirma i Kolding, er vi stolte af at have varetaget totalentrepriser i hele landet. Selvom vi arbejder i hele landet, har vi dog størstedelen af vores kunder i Aarhus, Esbjerg og hele Midtjylland i mellem. 

Med udgangspunkt i egne stærke faglige kompetencer, kan vi løse enhver totalentreprise vedrørende privat boligbyggeri, samt mindre og mellemstore virksomheder, herunder:

  • Detailbutikker
  • Produktionsfaciliteter
  • Domicil og kontor
  • Lager og spedition
  • Sportsfaciliteter
  • Bilhuse og værksteder

Nøglefærdig arkitekttegnet entreprise

​Jakob Aaskov, indehaver af Aaskov Byggefirma, er udover at være håndværksuddannet, også uddannet bygningskonstruktør. Med udgangspunkt i denne faglige baggrund, og den store håndværksmæssige viden internt i virksomheden, kan Aaskov Byggefirma udføre totalentrepriser fra idéudvikling til nøglefærdige huse og bygninger.

Vi laver selv idéoplæg og tegninger til parcelhuse og lignende private boliger, samt erhvervsvirksomheder. 

Hvis du har interesse i det, opfører vi også arkitekttegnede huse ud fra tegninger, som enten er lavet af en arkitekt, som du selv har et samarbejde med, eller med en af de arkitekter, som vi selv samarbejder med under totalentrepriser.

Aaskov Byggefirma udfører alle dele af entreprisen. Vi leverer selv alt murer-, støbe- og fundamentarbejde, og i kraft af, at vi også er autoriseret kloakmester, kan vi også sørge for etablering af al kloakering, samt eventuel tilslutning til hovedledning.

Vi har desuden faste samarbejdspartnere inden for alle andre faggrupper, når vi udfører totalentreprise, hvilket inkluderer tømrere, elektrikere, VVS’ere, murere og andre faggrupper. Vi kan også nøjes med at varetage fagentreprisen vedrørende murer- og støbearbejde.

Kontakt os for prisoverslag på din næste totalentreprise

​Med en totalentreprise fra Aaskov Byggefirma får du et nøglefærdigt hus eller erhvervsbygning, i høj kvalitet, som du kan have glæde af, i mange år fremover.

Vi bygger både for virksomheder og private, samt udarbejder gerne både et uforpligtende prisoverslag eller et tilbud på et nyt erhvervsbyggeri. Ring til os på telefon 30 30 90 63 for at høre nærmere, eller skriv til vores e-mail ja@aaskovbyg.dk for forespørgsler vedrørende totalentreprise eller andet forefindende byggearbejde.

​Teglvænget 53

Vonsild 6000 Kolding

Telefon: 30 30 90 63

E-mail: ja@aaskovbyg.dk

Fakturaadresse: faktura@aaskovbyg.dk

Nyheder
10-06-2016
Ny Rema1000 i Dybbøl Vi har vundet en hovedentreprise på en ny Rema1000 i Dybbøl...​ ​
Læs mere...
Velkommen...
25-08-2015
Kontakt os på 3030 9063 ...
Læs mere...

Aaskov Byggefirma

Teglvænget 53, Vonsild

6000 Kolding

Aaskov Byggefirma

Toften 32

6780 Skærbæk

 

Jakob: 30 30 90 63

E-mail: ​ja@aaskovbyg.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.