Hovedentreprise

​Hos Aaskov Byggefirma håndterer vi såvel hovedentrepriser som fagentrepriser. ​ ​

Hovedentreprise med overblik

Ønsker du professionel styring af byggeprocessen, lige fra første spadestik til du står med din nye hovednøgle i hånden, så lad Aaskov Byggefirma håndtere opgaven.

Vi holder styr på byggepladsen, og sørger for at de enkelte håndværkere har optimale forhold for effektiv løsning af deres opgaver. Vi sørger desuden for at indhente alle relevante tilladelser i forbindelse med opgravning, etablering af ledningsnet til el og kloak samt meget mere. 

​Fagentreprise i høj kvalitet

Ønsker du en professionel samarbejdspartner til at udføre murerarbejde, støbearbejde samt kloakarbejde, så kan Aaskov Byggefirma hjælpe dig.

​Vi er specialister på alle tre områder, og i forbindelse med byggeri kan vi håndtere de enkelte eller alle tre fagentrepriser.

Vores dygtige medarbejdere udfører udelukkende håndværk i høj kvalitet, og det giver dig sikkerhed for et tilfredsstillende resultat, som du kan have glæde af i mange år fremover.

Kontakt Aaskov Byggefirma

Ønsker du at vide mere om hovedentrepriser eller fagentrepriser fra Aaskov Byggefirma, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

​Teglvænget 53

Vonsild 6000 Kolding

Telefon: 30 30 90 63

E-mail: ja@aaskovbyg.dk

Fakturaadresse: faktura@aaskovbyg.dk

Nyheder
10-06-2016
Ny Rema1000 i Dybbøl Vi har vundet en hovedentreprise på en ny Rema1000 i Dybbøl...​ ​
Læs mere...
Velkommen...
25-08-2015
Kontakt os på 3030 9063 ...
Læs mere...

Aaskov Byggefirma

Teglvænget 53, Vonsild

6000 Kolding

Aaskov Byggefirma

Toften 32

6780 Skærbæk

 

Jakob: 30 30 90 63

E-mail: ​ja@aaskovbyg.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.