Arkitekttegnet hus i Kolding og resten af Jylland

Aaskov Byggefirma kan få drømmen om et arkitekttegnet hus realiseret. Vi bygger individuelle og arkitekttegnede huse, der er designede lige efter dine ønsker og drømme om et nyt hus.

Med vores solide team af medarbejder og virksomhedens uddannede bygningskonstruktør kan vi både udfærdige oplæg, byggetegninger og skitser fra arkitekten.

Dine ønsker til et arkitektegnet hus

Har du en drøm eller en ide til, hvordan dit arkitekttegnede hus skal se ud, så kan vi sammen finde den rigtige løsning. Med vores mange års erfaring, ekspertise og solide håndværk kan vi vejlede dig og give gode råd til, hvordan dine ønsker til det arkitekttegnede hus kan blive indfriet på den bedst mulige, funktionelle og økonomiske måde.

Vi kan sørge for, at drøm, projekt og økonomi kommer til at hænge sammen og sørge for at indhente alle nødvendige tilladelser fra kommunen i forbindelse med byggeriet af et arkitekttegnet hus.

Totalentreprise på arkitekttegnet hus

Når vi bygger et arkitekttegnet hus, står vi for totalentreprisen, så du som kunde ikke behøver at have kontakter ude alle steder. Vi sørger for kontakten til arkitekt, vvs, tømrermester, elektriker osv. Og tager os alle praktiske anliggende og forhindringer, så du kun skal sørge for at glæde dit til, at der står et arkitekttegnet hus klar til dig. 

Kontat os i dag

Vi har hjemme i Kolding men laver arkitekttegnet hus til hele Midtjylland og Sønderjylland.

kontakt os på telefon 30 30 90 63 for yderligere information, hvis du står med en drøm om et arkitekttegnet hus.​​

​Teglvænget 53

Vonsild 6000 Kolding

Telefon: 30 30 90 63

E-mail: ja@aaskovbyg.dk

Fakturaadresse: faktura@aaskovbyg.dk

Nyheder
10-06-2016
Ny Rema1000 i Dybbøl Vi har vundet en hovedentreprise på en ny Rema1000 i Dybbøl...​ ​
Læs mere...
Velkommen...
25-08-2015
Kontakt os på 3030 9063 ...
Læs mere...

Aaskov Byggefirma

Teglvænget 53, Vonsild

6000 Kolding

Aaskov Byggefirma

Toften 32

6780 Skærbæk

 

Jakob: 30 30 90 63

E-mail: ​ja@aaskovbyg.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.